هوش کودک موضوع این مطلب است. زیرا هوش کودک دغدغه اغلب والدین در سال های اخیر است. زیرا تغییرات پیرامونی موجب ایجاد سوالات متعدد در حوزه هوش کودک می شود.

در صورتی که علاقمند به داشتن کودکی با ضریب هوشی بالا هستید ، فراموش نکنید تا سنین سه سالگی کودک  ، هیچ موضوعی به ازای ارتباط احساسی و مهرورزی و صمیمت میان بچه‌ها و پدر و مادر از اهمیت فراوان برخوردار نمی‌باشد.

اظهارات و عقاید بسیاری درباره‌ی بهره

هوشی کودکان و هوش کودک موجود است. شماری از والدین اغلب فعالیت‌ها و کارهای کودکانشان را اثری از بهره هوشی زیاد آنان تصور می‌نمایند. برای نمونه ، بیان شده کودکی که بهره هوشی بالایی دارد زرنگ و اهل شیطنت است یا کودکان دارای جنب و جوش بسیار ، فراوان باهوش هستند یا کودکی که خیلی سریع شروع به صحبت کردن می‌کند و یا سریع شروع به راه رفتن می‌کنند قطعاً کودکانی باهوش هستند و یا در صورتی که کودک در کلاس درس ، از حساب و مهارت‌های ریاضی عالی برخوردار است بهره هوشی بالایی نسبت به کودکی که زبان ادبیات او خوب است دارد.

در این میان پدران و مادرانی هم می‌باشند که در پی افزایش بهره هوشی فرزندان خود می‌باشند و از شیوه‌ها و متدهای گوناگون در این خصوص بهره می‌برند تا فرزندشان بهره هوشی بالایی داشته باشد. آن چیزی که مهم است آن است که این اظهارات و عقاید چه اندازه صحیح بوده و متدها و راهکارهای عرضه و بیان شده تا چه اندازه قادرند بهره هوش کودکان را افزایش دهند؟

ضریب هوشی

هوش بچه ‌ها را با 

تست و سنجش‌های هوش مشخص می‌سازند که به IQ تعریف می‌شود. در این تست‌ها و سنجش‌ها ، واژه‌ها و جملاتی را برای بچه‌ها شرح می‌دهند و فهم و بینش آنان را از مفاهیم آن‌ها و تطبیق واژه‌ها و جملات با هم و به علاوه کلیات ریاضی و مهارت بچه‌ها در درست کردن و جواب یابی و تحلیل بازی‌هایی که به شکل چیستان و مسئله می‌باشند  مورد آزمون و بررسی لحاظ می‌گردد و به مقیاس‌های مهارت و 

هوش کودک

 در هر کدام از حالات گوناگون امتیاز و عددی داده می‌شود.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها